Monday, April 9, 2012

Brød må der til!

I eftermiddag skal jeg ryge min rygeost, men inden da skal der bages knækbrød! Og det er bare så lækkert!

Opskriften kommer her:. Til to plader:
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
2 dl havregryn
3 dl hvedemel
2 dl vand
1 dl solsikkeolie
1 tsk salt
2 tsk bagepulver

Det blandes sammen, og halvdelen af dejen rulles tyndt ud mellem to stykker bagepapir.

Skæres i firkanter og bages ved 200C i ca 15-20 minutter. Jeg har varmluftsovn, og bager begge plader på samme tid.




Køler af på rist og er stærkt vanedannende, fordi det er nemt at lave og smager utroligt godt.

Kan varieres på mange måder - f.eks kan man tilsætte birkes eller kommen eller fennikelfrø - eller hvis man trænger til noget sødt, så kan lidt kanel gøre dem 'dessert agtige'...

No comments:

Post a Comment